header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Život s dětmi je psina MVDr. Zuzana Červená

Profilový obrázek
Kategorie: Rodičovství a mateřství
Absolvované kurzy
Jako máma dvou dětí a kámoška (ne)jednoho hafana vím, že soužití s touto smečkou je někdy pěkná divočina. Chci se s vámi podělit o svoje postřehy a zkušenosti, kterak to udělat, aby to byla především pořádná psina. Na mém blogu sdílím své zkušenosti především mámy dvou dětí, občas i něco ze světa zvířat. Sem tam vyjde článek i našemu psovi (a nemám tím na mysli jeho tasemnici) :) Zajímám se o výchovu a vzdělávání a snažím se tvořit pro děti hry, aktivity a pomůcky takové, aby s nimi byla zábava se něco nového učit. Jsem autorkou magnetického plánovacího kalendáře, díky kterému se děti naučí znát názvy dnů, rozlišit pojmy jako dnes, zítra, včera a další, a hlavně si naplánovat svůj den. Díky tomu pak vědí, na co se těšit.

Cesta k pokladu

Na cestě za pokladem si děti procvičí spoustu dovedností z kategorie školní zralost - tedy to, co si potřebují osvojit, než půjdou do 1.třídy. Zábavnou formou, aniž si všimnou, že se učí :)
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Kartičky – ranní činnosti

Je pro vás každodenní výprava do škol(k)y vyčerpávající? Kartičky s obrázky ranních činností, které si dáte na ledničku nebo na nástěnku, vám ranní odchody s dětmi usnadní. Varianta pro kluky i pro holky.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Matematické pexeso

S matematickým pexesem procvičíte jednoduché početní úkony, aniž si vaše ratolesti všimnou, že se vlastně učí. :-) Na stránkách pak najdete i další typy, jak se dá pexeso hrát jinak. Dokonce si při něm můžete i zaběhat.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Magnetický plánovací kalendář

Pomozte dětem naplánovat si aktivity na každý den. Získají tak větší přehled o tom, co je čeká a na co se mohou těšit, a budou díky této pomůcce mnohem jistější a samostatnější.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Adventní kalendář

Zábava i (po)učení v jednom. Takový je adventní kalendář, ve kterém najdete úkoly, křížovky a doplňovačky na každý adventní den. Navíc se i něco dozvíte o některých vánočních či adventních tradicích.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Šifrovací adventní kalendář

24 šifer na každý den adventu = 24 písmenek do konečně tajenky. To je adventní šifrovací kalendář pro děti - čtenáře, který jim zkrátí čekání na Ježíška a ještě si při něm procvičí logické myšlení, postřeh a trpělivost.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt
Díky Plážovým kurzům jsem si rozšířila obzory nejen v oblasti tvorby webů a všeho, co s tím souvisí, ale i v oblasti podnikání a seberozvoje. Jako mámě na rodičovské dovolené mi maximálně vyhovovala online forma, ke které se mohu kdykoli vracet podle toho, jak (ne)mám zrovna čas. Poznala jsem díky kurzu spoustu nových lidí, spolužáků „spoluplážovníků“, a rozšířila si obzory i v tom, co všechno se dá online formou předávat dál. Kurz nastartoval můj nový životní směr, záměr, cíl, a moc mě to baví. :)
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže