header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Můj kouzelný svět Marie Kadlčková

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Životní styl‚ zájmy a koníčky
Absolvované kurzy
Jsem kreativní duše, sběratelka inspirací a motivací. Zajímám se o vše kolem osobního rozvoje a kouzla života. Miluju tvoření a svou kreativitu sdílím se svými dětmi. Mám za sebou dlouhou cestu plnou hledání, nacházení a objevování, kreativity, zábavných nápadů a ne jenom o to se s Vámi chci podělit. Věřím, že spolu se mnou najdete spoustu inspirace, moře motivace a špetku kouzla na tu Vaši cestu za splněnými sny.

Přitáhněte si do života hojnost a dotkněte se hvězd

Toužíte změnit svůj životní příběh? Přejete si žít v hojnosti, finanční nezávislosti a prožívat život naplněný radostí? Začtěte se do mého kouzelného příběhu, který mi změnil celý můj život. Odhalím vám svou duši a ukážu vám cestu, po které se můžete vydat. Nechte se unášet kouzlem života a dotkněte se společně se mnou hvězd.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Prodlužte si den s úsměvem aneb 5 rituálů pro unavené mámy i noční sovy

Rádi byste vstávali dřív, ale postel nad vámi vždycky zvítězí? Přečtěte si můj příběh, jak jsem porazila já tu svoji a získejte 5 zaručených tipů, jak si prodloužit den a vstávat s úsměvem. Pusťte se do čtení, prodlužte si svůj den a vstávejte s úsměvem spolu se mnou :)
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Naše prázdninové seznamy, tipy na výlety a bonusová kartička s hrou 

Chcete prožívat prázdninové dny naplno, radostně  a zábavně? Získejte zdarma 3 unikátní seznamy plné nápadů. Celkem 96 tipů, jak prožít prázdniny + vysvětlovník, doporučení na výlety a bonusovou kartičku na oblíbenou hru. Svezte se na vlně zábavy spolu s vašimi dětmi :)
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Pusťte kreativitu do svého života a svezte se na vlně zábavy spolu s vašimi dětmi

Chcete prožívat svůj čas s dětmi zábavně a zároveň efektivně? Váháte jak začít? Stáhněte si tento eBook ZDARMA, přečtěte si můj příběh a získejte zajímavé tipy. Neváhejte a svezte se na vlně zábavy a inspirace :)
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Tajemství života v hojnosti

Odhalte tajemství života v hojnosti, naučte se MÍT a vydejte se na cestu k bohatství! Nesněte svůj život! Žijte svůj sen :)
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt

52 motivací ke splnění malých i velkých snů

Chcete změnit svůj životní směr, ale ne a ne se odhodlat k prvnímu kroku? Odkládáte splnění svých snů na "někdy" nebo "až.."? Potřebujete popostrčit nebo rovnou nakopnout? V tom případě Vás Vaše přání přivedlo až sem. Na cestu plnou motivace. V balíčku najdete celkem 52 motivačních kartiček. Tedy motivaci na každý týden v roce. Samozřejmě je jen na Vás, jak často budete kartičky používat a jak dlouho se necháte určitou motivací vést. Každá kartička obsahuje motivační citát nebo známé moudro a také pár mých vlastních motivačních slov, kterými Vás povzbudím, popostrčím či pohladím po duši. Kartičky můžete používat pravidelně týden co týden, nebo klidně každý den. Můžete je také využít při ztrátě směru na Vaší cestě nebo jako potřebnou dávku nakopnutí a povzbuzení.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Můj kreativní rok od jara do zimy

Rádi byste své děti učili zábavnou formou novým dovednostem a schopnostem a zlepšovali tak jejich jemnou motoriku a zručnost, ale tápe jak začít a kde brát inspiraci? Mám pro Vás řešení a vše pěkně na jednom místě. Najdete zde celkem 52 inspirací. Tedy nápad na každý týden v roce. Samozřejmě je jen na Vás, jak často se budete tvoření věnovat a kolikrát budete tyto nápady obměňovat. Postupy jsou jednotlivě nafocené a přehledně seřazené podle ročních období. Takže si stačí „nalistovat“ kapitolu s příslušným obdobím a vybrat si inspiraci, která Vám padne do oka nebo to rovnou můžete vzít popořadě :)
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt
Kurz Podnikání z pláže mi změnil můj život během jednoho roku. Nejenže položil základy mého online podnikání, protože bez tohoto kurzu bych se do něj nejspíš nikdy neodvážila, ale hlavně dal směr mému životu, díky kterému se mi začala objevovat úplně jiná cesta. Tento kurz mě tedy provedl nejen základy podnikání, tvoření webových stránek, blogu a eBooků, ale zároveň odhalil mé poslání a cestu, která mě okouzlila. Původně jsem do kurzu vstoupila s vizí tvoření a to hlavně pro děti, ale jak Stáňa několikrát zmiňuje, během kurzu objevila má duše další upozaděnou vášeň a nakonec má cesta nabrala jiný směr. Moji cestu protnulo kouzlo, které vše změnilo a já se rozhodla žít svůj život v hojnosti, vděčnosti a naplnění a přeju si naučit to i ostatní. Věřím, že tímto poznáním má cesta nekončí a já se ráda nechám unášet na vlně inspirace a hojnosti k novým nápadům, které ráda předám vám všem.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže