header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Denník krásnych vlasov Ľudka Zámožná

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Zdraví a krása
Absolvované kurzy
Som vlasová štylistka, technologička, lektorka, autorka knihy a rovnomenného projektu Denník krásnych vlasov. Svoje poslanie vnímam ako prepájanie vnútornej krásy žien s krásou ich vlasov.  Učím ženy starať sa o to, čo je na zovňajšku ženy najcennejšie - vlasy. Vediem ich k tomu, aby mali svoje vlasy rady, a nielen vlasy, ale aj seba, čo im dodá pocit spokojnosti, vyššie sebavedomie, príťažlivé vyžarovanie, sebaistotu, ženskosť a pocit jedinečnosti, ktorý dnes tak veľmi každý potrebuje. 

4 zázračné rituály pre krásne vlasy - návod na to, ako mať krajšie vlasy už o 4 týždne

Ktoré dva produkty nesmú chýbať vo vašej kúpeľni? Ako ich správne použijete, aby ste okamžite dosiahli viditeľný efekt? Ako krásu a zdravie vlasov podporíte zvnútra tela? V ebooku nájdete nielen odpovede na tieto otázky, ale aj jednoduché postupy, ktoré hneď zaradíte do vašej každodennej starostlivosti. Nečakajte na vhodnejší okamih. Začnite tam, kde ste, s tým, čo máte. Byť ženou je predsa úžasné!
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Denník krásnych vlasov

Denne sa stretávam s túžbou žien mať krásne a zdravé vlasy a cítiť sa sebavedomo. Po rokoch skúšania, testovania a bádania som objavila systém, podľa ktorého to dokážete aj vy. Predstavte si, že vďaka tomuto systému si pri pohľade do zrkadla zakaždým poviete: "Mám krásne vlasy!" Neviete si to zatiaľ predstaviť? Tak práve pre vás tu mám túto jedinečnú inšpiratívnu knihu. Medzi jednou a druhou návštevou kaderníckeho salónu máte starostlivosť o vlasy vo svojich rukách. Vďaka overeným technikám sa naučíte, s akými produktami si vystačíte, ako ich správne použijete, aby ste to hravo zvládli doma. Povediem vás k tomu, aby ste mali svoje vlasy rady, a nielen vlasy, ale aj seba. Dostanete odo mňa potrebnú dávku motivácie a pozitívneho nasmerovania, bez ktorej sa nezaobídete na ceste za svojím novým - šikovnejším a sebavedomejším JA.
Typ produktu: kniha
Zobrazit produkt
S radosťou môžem povedať, že mi tento kurz zmenil život - k lepšiemu. Veď často ani netušíme, koľko talentov, skrytého potenciálu a skvelých nápadov sa v nás skrýva - až dovtedy, kým to všetko v sebe neobjavíme. Vďaka láskavému a trpezlivému vedeniu Stáni a jej celému tímu som mohla objaviť svoje poslanie. A nielen to. Pochopila som, že o tom nestačí len premýšľať - treba to dať "na papier", zadefinovať a tak sa môže zrodiť skvelý projekt. Ja som vďaka tomu svojmu objavila samú seba a teraz, keď som sa našla, môžem pomáhať aj ostatným ženám nájsť tu svoju - krásu, ktorá drieme v každej znás a čaká, kým ju v sebe objavíme. Byť ženou je predsa úžasné!
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže