header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Maminka v bavlnce Tereza Kašťáková

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Rodičovství a mateřství
Absolvované kurzy
Jsem milující máma tří dětí a vášnivá psychoterapeutka. Ve své práci kombinuji dar citlivosti a schopnosti vidět jasně, co nefunguje. Podporuji ráda zejména maminky malých dětí, aby se cítily a dokázaly žít jako v bavlnce. Moc ráda ale podporuji i muže a bezdětné ženy v tom, aby objevili svou jedinečnost a tvořili si v životě své vlastní Nebe na Zemi.

Ebook Maminka v bavlnce: 7 tipů, jak si snadno a rychle dobít baterky

Ebook Maminka v bavlnce: 7 tipů, jak si snadno a rychle dobít baterky je tu pro všechny maminky, které se cítí vyčerpané a zavalené povinnostmi okolo dětí a domácnosti a neví jak z toho ven. Je to taková první pomoc na cestě k tomu, abyste měly dost sil, času pro sebe a co nejčastěji úsměv na rtu.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Ebook Maminka v bavlnce: 3x5 tipů, jak si vytvořit z mateřské skutečnou dovolenou

Ebook Maminka v bavlnce: 3x5 tipů, jak si vytvořit z mateřské skutečnou dovolenou je tu pro všechny maminky, které to myslí s tvořením si mateřské svých snů vážně. Které si chtějí tento vzácný (a vlastně relativně krátký) čas opravdu užít, pečovat v rámci něj o své tělo, srdce a duši a naučit se naslouchat svým potřebám a plnit si je.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Balíček sezení Maminka v bavlnce

Balíček Maminka v bavlnce je série pěti 90min psychoterapeutických sezení pro maminky dětí do 7 let, ve kterém se s citem a do hloubky díváme na a uvolňujeme jakékoliv trápení, které maminka zrovna má. Aby si mohla "maminkování" co nejvíce užívat a postupně se stávat Maminkou v bavlnce. Na sezeních se můžeme podívat například na témata: vyčerpání, nedostatku podpory, partnerský vztah, problémy s dětmi či nedostatek seberealizace. Nebo jakékoliv jiné téma, v danou chvíli pro maminku aktuální.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Balíček sezení Nebe na Zemi

Balíček Nebe na Zemi je série pěti 90min psychoterapeutických sezení, jejichž cílem je podpořit ženy a muže v tom, aby věděli kým jsou, znali své dary a talenty a žili svobodně a v lásce k sobě samým i okolí. Aby mohli žít své vlastní Nebe na Zemi. Na sezeních se můžeme podívat například na tato témata: - Kdo jsem? - Jaký mám k sobě vztah? - Kde najdu svou vnitřní svobodu a klid? - Jaké je moje poslání? - Jak můžu tvořit harmonii ve vztahu/vztazích? Nebo jakékoliv jiné téma aktuální či akutní v danou chvíli.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt
Díky PzP je spokojenější celé mé já. Jak ta část mě, kterou baví podporovat lidi na cestě k sobě samým - která teď může oslovit skrze blog a své "plážové" produkty mnohem širší publikum. Tak ta část mě, kterou baví estetika - která se seberealizuje při plážovém tvoření. Stejně tak je spokojenější i má mužská část, která má ráda strukturu a kterou baví učit se předkládat informace jasnou a srozumitelnou formou s využitím online produktů. Největší "dárek" jsme však dostali díky PzP a Stáně ve formě našeho třetího dítka, holčičky Sofinky Magdalenky, která k nám přišla mimo jiné i díky mému uvědomění si, jak moc je pro mě třetí dítko důležité při Stánině webináři: Jak si splnit v roce 2020 svůj sen. Více si o tom můžete kdyžtak přečíst tady: https://terezakastakova.cz/jak-se-mi-splnil-sen-z-nejvetsich/.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže