header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Veselá domoškola Bára Veselá

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Rodičovství a mateřství
Absolvované kurzy
Jsem Bára... Veselá od roku 2002. Máme s mým mužem čtyři syny a svůj život tak žiju s pěti chlapy (a třemi psy). Kočka už určitě bude holka... Od roku 2015 vzděláváme kluky doma. V domoškole jsme si tak prošli celé základní vzdělávání včetně přijímaček na střední školy. Sdílím to dobré i to komplikovanější z našeho života a snažím se inspirovat všechny, kdo to potřebují. Jakkoli složitá situace se dá zvládnout s úsměvem na tváři, s láskou v srdci a s otevřenou myslí. Mým mottem je: „Zázraky se dějí všem, kdo na ně věří...“ Tak věřte.

Bulletin: Co potřebujete vědět o domácím vzdělávání

Všechny základní informace o domácím vzdělávání, na které se mě často ptáte... Jednoduše. Přehledně. Srozumitelně.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Skutečné plusy a mínusy domácího vzdělávání

Než se rozhodnete vzdělávat doma, máte milion otázek, na které hledáte odpovědi. V tomto eBooku najdete plusy a mínusy, jak je vidíme my. Rozhodování pak pro vás může být mnohem jednodušší...
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Domácí vzdělávání – jak na to?

V tomto eBooku najdete všechno, co potřebujete vědět, když chcete vzdělávat doma. Zjistíte díky němu, jestli je to cesta i pro vás, dozvíte se, co všechno je potřeba pro to udělat i rady z praxe pro jednodušší začátek.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Cesta Veselé domoškoly

Tento eBook vznikl díky vašim dotazům. Často se mě ptáte na různé věci z naší praxe od zpracování jednotlivých předmětů až po motivaci kluků k učení. Sepsala jsem tedy vše, co vás zajímá, do eBooku, ve kterém vás vezmu na exkurzi do naší Veselé domoškoly.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Motivační karty – Usměj se na svět

Motivační karty, které vám zvednou hlavu od mobilních telefonů. Karty, které vás donutí dívat se na svět novým pohledem a dělat věci jinak. S láskou v srdci, s úsměvem na tváři a s otevřenou myslí.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Adventní pohodář

Chodily mi od vás zprávy, že si naše motivační karty Usměj se na svět přidáte do adventního kalendáře... A tak vlastně přišel nápad na Adventní pohodář! Sladké kalendáře nemám ráda a v těch s aktivitami je vždycky to samé... barborky, Mikuláš, ozdoby... Navíc jsou všechny hlavně pro malé děti. Vymýšlela jsem takové úkoly, které bychom plnili s radostí a bavily nás všechny. Hlavně jsem chtěla POHODU... Užít si advent tak, aby nás to bavilo a přitom jsme byli spolu. Taky abychom se dozvěděli něco o sobě navzájem i o sobě samých. Tady je tedy náš Adventní pohodář.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt
Kurz mi obrátil život vzhůru nohama. Když jsem do něj vstupovala, přišlo mi, že je strašně drahý a že si to nemůžu dovolit... Kdybych jen tenkrát tušila... Nejen že jsem se naučila spoustu praktických věcí – jak vytvořit web, psát blog, napsat eBook, vytvořit FB stránku... ale hlavně jsem absolutně změnila myšlení. Změnila jsem sebe. Za ty necelé tři roky jsem úplně jiná Bára, i když jsem pořád Veselá.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže