header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Online škola šití Renata Pekařová

Profilový obrázek
Kategorie: Umění‚ tvoření a volný čas, Životní styl‚ zájmy a koníčky
Absolvované kurzy
Učím šít přes internet. Začínala jsem foto návody zpracovanými do eBooku. Dnes jsou moje hlavní produkty online kurzy a Šicí klub - online magazín. Ukazuji ženám, jak šít pro radost. Mít praktického koníčka, díky kterému si odpočinou od každodenních starostí. Mými placenými online kurzy prošly stovky začínajících i pokročilých švadlenek. Téměř 6000 žen chce, abych jim posílala emaily s děním v mém světě šití. Šiju přes 20 let. Jako vyučená dámská krejčová zjednodušuji postupy šití tak, aby neutrpěla kvalita ušitých výrobků, aby nebyly složité a švadlenky šití bavilo. Pomůcky a materiály, které švadlenkám doporučuji, sama používám. Vše co doporučuji, mohou pohodlně nakoupit v mém eshopu siti-renata.cz Vyberte si některý projekt ve video návodech zdarma a hned si vyzkoušejte, jak nám to spolu půjde. Těším se na společné šití.

Online kurz: Já si tě obléknu

Vyzkoušejte si ZDARMA, jak takový online kurz funguje a jak se nám spolu bude šít. Čeká na vás 7 video návodů na šití obalů na knihy, diáře, deníky a další. Inspirujte se a oblékejte. Začít můžete hned teď!
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt

Video návody

Video blog plný šicí inspirace. Najdete tu projekty, z kterých si vyberete nejméně jeden, který budete chtít ušít. Nezáleží na tom, jestli jste začínající nebo pokročilá švadlenka. V každém video návodu se ukrývá "vychytávka", která se vám v šicí dílně bude hodit. Šicí inspirace roste, každý měsíc tvořím jeden video návod ZDARMA. Klikněte na odkaz a inspirujte se.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Online kurz: Škola šití

Jedinečný online kurz, ve kterém se naučíte více než základy šití. V 8 týdenním kurzu společně ušijeme 21 projektů. Ty vás budou bavit a ani si nevšimnete, že se učíte. Kurz je přínosný každé švadlence, na tom jak dlouho šijete nezáleží. Vstup do kurzu je hromadný a otvírá se asi 2 x ročně. Pokud právě teď není otevřený, zapište se do seznamu zájemců.
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt

Online magazín: Šicí klub

Měsíčník plný šicí inspirace. Nový šicí projekt každých 30 dní. Je určen pro začínající i pokročilé švadlenky. Šijeme pro radost. Přidejte se a naučte se šít vše, o čem jste vždy snila. Získejte video návody a přesné postupy k exkluzivním šicím projektům. Pořiďte si výhodné roční členství nebo konkrétní číslo magazínu.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Online kurz: Šití aplikace

Obdivujete šité aplikace a chtěla byste je také umět? V tomto online kurzu se to za pouhých 11 dnů naučíte! Postupně krok za krokem. I vaše šití může zdobit originální aplikace. Začít můžete hned teď!
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt

Online kurz: Základy šití na overlocku

Naučím vás základy šití na Overlocku. Overlock je speciální šicí stroj určený především na obnitkování okrajů látky, na šití pružných materiálů.  I vaše šití může vypadat jako od profíka! Začít můžete hned teď.
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt

Online kurz: Hravé šití

Volné pokračování základního online kurzu Škola šití- taková střední škola šití. Je určený švadlenkám, které umí základy šití a chtějí umět víc. Je tématicky rozdělený na tři části. Hravé šití patchworku, polštářků a kabelek. Můžete si koupit celý kurz nebo jen modul, který vás zajímá. Hrajte si, šijte, bavte se a učte se! Vstup do kurzu je hromadný a otvírá se asi 2 x ročně. Pokud právě teď není otevřený, zapište se do seznamu zájemců.
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt
V online kurzech Podnikání z pláže jsem se našla. Jako úplný online amatér jsem dostala podrobný návod, jak podnikat na internetu. Co dělat, abych o sobě a tom co umím dala vědět lidem, které to zajímá. Naučil mě vytvořit a prodávat eBooky, online kurzy a klub. Z ničeho, z nuly, jsem vybudovala prosperující podnikání. Je hlavní zdroj mých příjmů a vydělává mi dostatek peněz. Díky tomu mám možnost věnovat se projektům, které mě baví a dávají mi smysl. Pochopila jsem, že online produkty mají svou hodnotu. Ze Stáni se stala nejen moje učitelka, ale také vzor.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže