header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

Paměť s Helenou Helena Žahourová

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Profesní dovednosti
Absolvované kurzy
Původně jsem chtěla pomoci s pamětí seniorům, ale nakonec jsem nejvíc pomohla sama sobě. Objevila jsem totiž kouzlo paměťových technik, díky nimž si můžu zapamatovat opravdu cokoliv. Teď už vím, že špatnou paměť nemám nejen já, ale nemusíte se s ní trápit ani vy. Vím, jaké podněty náš mozek potřebuje, aby si chtěl pamatovat a vím, že to navíc může být hravé, zábavné, jednoduché a hlavně efektivní. Od roku 2012 jsem postupně absolvovala všechny 3 certifikované kurzy pro trenéry paměti a od té doby tyto techniky učím používat v běžném životě i další zájemce. Vždycky mě baví, když klienti na mých kurzech nebo díky online produktům zjistí, že špatnou paměť vůbec nemají. Díky zájmu o paměť jsem se dostala i k tématu myšlenkové mapy. Zjistila jsem, že to je skvělý nástroj, jak si mohu nejen lépe pamatovat, ale i utřídit svoje myšlenky a najít souvislosti a nová řešení. Protože se mi výborně osvědčily, začala jsem se jim věnovat i profesionálně a teď je mohu naučit používat i Vás.

4 tipy, jak si už vždy pamatovat, kam jste dali klíče, kde máte mobil, pro co jdete...

Zažili jste situaci, kdy jste nemohli najít klíče, mobil nebo třeba brýle? Stává se Vám, že pro něco jdete a najednou nevíte pro co? A co auto? Víte vždycky, kam jste ho před supermarketem zaparkovali? Jestli tyto situace znáte a chcete to snadno změnit, je tento krátký e-book přesně pro Vás.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Jsme spolu doma

Hledáte nové aktivity, kterými byste se společně zabavili? Nebo jste spolu dlouho doma a hrozí ponorková nemoc? Vyzkoušejte tuto výzvu 24 (ne)všedních aktivit pro 2 lidi nebo klidně pro celou rodinu. 24 aktivit pro Vás v pdf
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Mozek v akci

Chcete si potrénovat svoje mozkové závity? Chcete smysluplně zabavit svoje děti? Hledáte inspiraci na krácení dlouhé chvíle Vašich rodičů v pokročilejším věku? Představuji Vám projekt, kde budete mít toto vše na jednom místě :) Pojďte si potrénovat svoji paměť, pozornost, fantazii, slovní zásobu, pojďte si zaluštit a získejte online přístup k více jak 120 zábavným úkolům na procvičení Vašich mozkových závitů.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Jak na myšlenkové mapy

Ukliďte si v hlavě. Utřiďte si svoje myšlenky. Stačí si vzít papír a barevné tužky a svoje myšlenky dát na papír trochu jinak, než jste zvyklí. Pomáhá to. V návodu se dozvíte, co jsou myšlenkové mapy, proč je používat, jak je tvořit, co u nich funguje a co vůbec ne. Videonávod se shrnutím v miniebooku
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Jak si lehce pamatovat díky jedné paměťové technice (Praktický návod)

Zapomínáte? Nepamatujete si? Musíte si všechno psát? Máte pocit, že vaše paměť nefunguje? Naučím Vás používat v běžném životě moji nejoblíbenější paměťovou techniku. Zjistíte, že si díky ní můžete snadno pamatovat doma, v práci i ve škole...
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

První pomoc pro paměť

Záchranný kurz pro vaši paměť, kde si postupně osvojíte snadné a hlavně praktické kroky k tomu, abyste si zlepšili: pozornost, krátkodobou paměť, dlouhodobou paměť a už se nebudete trápit, že už i ve Vašem věku tak často zapomínáte. e-mailový kurz
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Pomocník v každé době - myšlenkové mapy

Konkrétní pomoc pro vaše tvoření myšlenkových map. Naučíte se myšlenkové mapy používat při: plánování a organizování různých akcí - od rodinných setkání, přes dovolené, větší úklid až po kurzy; ujasnění si myšlenek, když nevím kudy kam; řešení problémů - ať se jedná o stále nedokončený projekt, sen o vlastní chaloupce nebo nefungující vztahy; plánování úkolů - podle druhu, klidně na den dopředu nebo na celý rok; pro Vás nebo pro rodinu :) plánování času - ať se jedná o domácnost, práci nebo koníčky; plánování chvil pro sebe, svých snů a cílů. Navíc se dozvíte, jakými různými způsoby můžete zpracovat jedno téma a jaký je mezi nimi rozdíl. Dostanete inspiraci ve více jak 20 typech myšlenkových map, které já sama v běžném životě používám. Videokurz
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Sada adventních kalendářů

Vánočně se naladíte a ještě k tomu si díky vánočním úkolům zábavným způsobem procvičíte pozornost, paměť, fantazii... Dozvíte se, jak fungují některé paměťové techniky, ke slovu se dostanou i pastelky a nakonec si zahrajete vánoční hru. 3 adventní kalendáře, 48 vánočních úkolů, vymalovánky, 1 stolní hra (pdf)
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Víla Zapomněnka / Čaroděj Zapomnětlík

Víla Zpomněnka i čaroděj Zapomnětlík začali zapomínat. Vy jim můžete pomoci, procestujete při tom kus světa a naučíte se i základní paměťovou techniku. stolní hra (nejen) pro děti (pdf)
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Živé workshopy/kurzy/semináře

Můžeme se spolu potkat i naživo. Pořádám kurzy, workshopy, semináře. Témata se, jak jinak, týkají paměti: Paměťové techniky; Myšlenkové mapy; Trénování paměti; Životní styl pro lepší paměť; Netradiční mozkohrátky. Vybrat si můžete z již naplánovaných akcí nebo se můžeme domluvit na pořádání vybrané akce ve vaší komunitě. Ráda se s Vámi setkám :)
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

Konzultace

Pro ty z vás, kteří potřebujete nebo chcete pomoci individuálně, mám připraveny konzultace a individuální lekce. Setkat se můžeme naživo nebo online. Většinou s klienty řeším: Paměťové techniky - použití v životě nebo při studiu; Myšlenkové mapy - využití v životě nebo při studiu; Kognitivní rehabilitace pro osoby se sníženou mentální schopností / pro klienty trpící počátečním stádiem demence; Alzheimerova choroba - konzultace pro osoby pečující o osobu trpící demencí - vývoj nemoci a doporučené aktivity.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt
Stáňa a její kurzy Podnikání z pláže mě navedly na cestu online podnikání, o kterém jsem do té doby neměla ani potuchy. Dokázala jsem si díky kurzům ujasnit a hlavně rozšířit možnosti, jak mohu pomoci lidem s jejich domnělou „špatnou" pamětí. I přes to, že jsem do té doby neměla ani založený svůj profil na facebooku, tak díky opravdu polopatickým návodům jsem se naučila vytvářet a obsluhovat vše, co je k online podnikání potřeba - blog, e-mail marketingový nástroj, fakturační systém, facebookovou stránku, Instagram i svůj vlastní kanál na Youtube. Vytvořila jsem e-booky i kurzy a začala jsem vše posílat do světa. Ale kurzy PzP nejsou jen o té technické stránce, ale díky nim začala i moje cesta osobního rozvoje. Začala jsem o sobě i o mém životě přemýšlet úplně jinak a hlavně za to Stáně moc děkuji.
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže