header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

make-it-easy.cz Lucie Klabanová

Profilový obrázek
Kategorie: Osobní rozvoj, Profesní dovednosti
Absolvované kurzy
Jsem mentorka. Pomáhám (nejen) ženám najít jistotu, že mohou zvládnout vše, co je pro ně důležité. Ukazuji jim, že můžou být dobrými manažerkami, maminkami, i mít čas samy pro sebe. Učím je správně určovat priority, organizovat čas a vést podřízené, spolupracovníky i rodinu tak, aby měly ze života radost.

Rychlý tahák pro lepší time management

V tomto taháku na vás čeká deset snadných a přitom funkčních tipů, jak zlepšit svůj time management už dnes. Zjistíte například: > že rušiče jsou zabiják time managementu, > že odpočívat je třeba, > že všechno nemůžete udělat sami.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt

9 tipů, jak být skvělým šéfem

V tomto e-booku najdete devět snadných funkčních tipů, jak být dobrým vedoucím svého týmu. Zjistíte například: > že delegovat není totéž jako úkolovat, > že jako šéf musíte být tak trochu psycholog, > že poděkování dokáže zázraky.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

Sebe-mentoringový online kurz efektivity, time managementu, osobního rozvoje a komunikace

Připadá vám, že se v životě stále za něčím honíte? Jste nespokojení a přitom nevíte proč? Chcete být efektivnější, a přitom šťastnější, každý den? Proto jsem vytvořila tento sebe-mentoringový online kurz efektivity, time managementu, osobního rozvoje a komunikace. Pomůže vám: > (Znovu) najít své skutečné já, abyste mohli žít každý den k vlastní spokojenosti. > Ujasnit či upřesnit si vlastní priority, ne priority těch ostatních. > Mít čas na to, co vám dělá radost. > Vykročit z kolečka věčného strachu, nejistoty, nedostatku sebevědomí, práce, která vás nebaví. > Najít odvahu vrhnout se do toho, co opravdu chcete dělat. > Získat sebevědomí i schopnosti pro asertivní komunikaci s lidmi kolem vás. > Zvýšit vlastní schopnost fungovat efektivně, tedy tak, jak vyhovuje vám.
Typ produktu: online kurz
Zobrazit produkt

E-mailový kurz 12 tipů, jak mít čas pevně ve svých rukou

Čas je nedostatkové zboží. I když – opravdu? Všichni máme 24 hodin denně. Nikdo nemá víc, nebo míň. Tak proč někteří spokojeně fungují a vše (mnohem více než vy?) stíhají a vy se pořád jen trápíte, že nestíháte a navíc zapomínáte na důležité věci? Naučte se fungovat jako úspěšní lidé – efektivně. Už vás nebaví být pořád se vším pozadu? Máte plné zuby toho, že s hrůzou zjistíte, že jste něco důležitého zapomněli? Chcete být méně roztěkaní a mít věci pevně ve svých rukou? Pak je tento e-mailový kurz právě pro vás! Celý měsíc budete dostávat svou porci znalostí a praktických úkolů rovnou do e-mailové schránky. Budete postupovat pěkně krok za krokem.
Typ produktu: jiný
Zobrazit produkt
Stániny kurzy mi pomohly zvládnout základy online podnikání v tak skvěle koncentrované a přitom pochopitelné formě, že je to takhle zpětně až k neuvěření. Během pár měsíců jsem měla veškeré technické zázemí a mohla už jen dál rozvíjet svůj projekt. Zkrátka přesně v mém stylu – efektivně! ;-)
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže