header
page title
Najděte si i vy svého Plážovníka. :)
Experta, díky kterému najdete odpovědi na vaše otázky nebo se naučíte něco nového v tématu, které vás zajímá.
space left
space right
content

UČÍME SE SPOLEČNĚ Jana Tlapová

Profilový obrázek
Kategorie: Rodičovství a mateřství, Životní styl‚ zájmy a koníčky
Absolvované kurzy
Jmenuji se Jana Tlapová. Jsem neobyčejně obyčejná žena. Výjimečný originál. Jako každý z vás. Díky svým životním zkušenostem jsem si uvědomila, že SE UČÍME SPOLEČNĚ. Každý den. Po celý život. Založila jsem stejnojmenný portál, kde sdílím svůj příběh, učební inspiraci, rodičovské i partnerské postřehy, seberozvojové aktivity i kontroverzní témata týkající se zdravého způsobu života. Mým největším učitelem je má rodina a život: Můj muž, první velká láska, který mi stojí po boku od mých 15 let, díky němuž objevuji roli manželky, milenky a ženy v mnoha podobách... Mé úžasné tři neuvěřitelně šikovné a tvořivé děti, které mi ukazují, že život je krásný, a díky nimž jsem se radostně a láskyplně zabydlela v roli matky... Má práce, zájmy, péče o domov, zahradu, vztahy... Splnila jsem si svůj životní sen a stala se učitelkou. Vymýšlela jsem pro děti a stále vytvářím rozmanité originální jedinečné učební materiály, z nichž některé nabízím dál, všem, kteří přivítají inspiraci, pomoc ve výchově, vzdělávání, učení, volnočasových aktivitách. Promlouvám o tématech, která vnímám jako základní pro zdravý vývoj nás i dětí, zamýšlím se nad životními impulsy každodenního žití a bytí, sdílím alternativní i obyčejné pohledy na svět i vzdělávání, fascinuje mě waldorfská pedagogika. Rozhodla jsem se stát tvůrcem svého života v respektu s plánem vesmírné režie, což obnáší aktivně překonávat strach ze změn a pečovat o Dary, kterých se mi dostává. Děkuji, že jsem vás zde mohla potkat a takto virtuálně se představit. Kdo ví, třeba nás život propojí a setkáme se někdy i naživo... nebo alespoň prostřednictvím mých výtvorů... Těšilo mě. :-) Mgr. Jana Tlapová

TŘI RADY, JAK NA POHODOVÉ PRVOPOČÁTEČNÍ ČTENÍ A PSANÍ aneb „Mami, tati, já chci psát a písmenka všechna znát!“

Rady pro správné nastavení prvopočátečního psaní okořeněné básničkami, videem a praktickými postřehy.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

POHÁDKA O ZLATÉM VAJÍČKU

POHÁDKA O ZLATÉM VAJÍČKU – o zdraví, s originálními ilustracemi ve dvou variantách pro chlapeckého a dívčího hlavního hrdinu.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

PÍSMENKOVÉ BÁSNIČKY

Jedinečná učební pomůcka, soubor 68 pracovních listů v elektronické podobě určený ke stažení a vytisknutí doma – originální sada písmen celé abecedy v obrázku, verši i psaní, které je pro děti vhodné k učení i hraní. Vše prověřeno v terénu. Testováno životem – na dětech školních i vlastních... + BONUS e-book Náměty na doplňkové aktivity k Písmenkovým básničkám
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt

NEOBYČEJNĚ OBYČEJNÉ SEŠITY – tištěná verze

Tištěné originální 40stránkové tištěné sešity formátu A5 s omalovánkami na obalu a linkováním s pomocnými linkami i bez pomocných linek v kombinaci s prázdnou stranou na malování uvnitř. Výběr ze 4 motivů obalů a dvou druhů řádkování na kvalitním papíře.
Typ produktu: kniha
Zobrazit produkt

NEOBYČEJNĚ OBYČEJNÉ SEŠITY – varianta Vyrob si sám

Ke stažení 10 motivů obalů s antistresovými omalovánkami a 7 druhů linkování k vytisknutí v pravé i levé variantě s volnou plochou k malování vedle řádků na doprovodné ilustrace. Získáte možnost si opakovaně vyrobit sadu neobyčejně obyčejných sešitů v jednotné linii a dovyrobit i další motivy dle svých představ a potřeb.
Typ produktu: e-book
Zobrazit produkt
Plážová přípravka… Podnikání z Pláže... Plážová střední... Pláž v mnoha podobách se společným jmenovatelem Stáňa Stiborová (Mrázková). Její energie, podpora a laskavý přístup a pravdivost je cítit na každém kroku. Plážovou přípravku vnímám jako komplexní průvodcovství krajinou psychologie plážového podnikání v podání něžné ženské duše. Díky tomuto kurzu jsem dokončila PzP a dovedla do cíle dílčí úsek v mém podnikání. Pokud vás láká nahlédnout pod pokličku Plážového podnikání, doporučuji Stáninu pláž. Přivítá vás s kokosem, dekou, slunečníkem, poučným čtením a nabídne vám možnost se naučit plavat v moři možností internetového podnikání. Je jen na vás, jestli najdete odvahu to doopravdy zkusit a skočit…
Profilový obrázek
narrow content

VIZE KATALOGU PLÁŽOVNÍKŮ

Komunita okolo projektu Podnikání z pláže existuje už od roku 2015 a kdykoli ve svém životě něco řeším, ať už jsou to otázky okolo mateřství, zdraví, osobního rozvoje, cestování, podnikání či dalších témat, vím, kde hledat odpovědi.

Odpověď, radu či řešení najdu vždy u někoho z PLÁŽOVNÍKŮ: 
Lidí, kteří prošli mými kurzy Podnikání z pláže. 

Mým záměrem je zprostředkovat tuto studnici zkušeností, znalostí a vědění celé komunitě. Proto vznikl projekt Plážovníci.cz. Katalog, do kterého se mohou registrovat lidé, kteří prošli kurzy Podnikání z pláže a dnes sdílejí své znalosti a zkušenosti z nejrůznějších oborů na svých webových stránkách formou blogu, videí, vysílání, webinářů a digitálních produktů, jako jsou eBooky, online kurzy, online kluby, meditace, video lekce, online workshopy a další. 

Najděte si i vy svého plážovníka. :)

Experta, jehož digitální produkty vám mohou pomoci v řešení otázek, výzev, problémů či životních situací, ve kterých potřebujete radu, pomoc, návod nebo inspiraci. 

- Stáňa Stiborová, autorka projektu Podnikání z pláže